Bagerier i Tärendö

Annons:
Hitta bageri i Tärendö - alla trevliga och mysiga bagerier i Tärendö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Tärendö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Tärendö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Tärendö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Tärendö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Tärendö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Tärendö som passar dig.

Jalokorva HB
Bifurkationsv. 10
980 61 TÄRENDÖ

Annons:

Fika och frallor i Tärendö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Tärendö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Tärendö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Tärendö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Tärendö

I Tärendö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Tärendö som också kan vara av intresse.

Tärendö är en småort och kyrkort i Tärendö socken i Pajala kommun. Den hade 208 invånare vid folkräkningen år 2000, men har sedan dess sjunkit under gränsen för tätort. Tärendöälven, som avleder vatten från Torne älv, rinner ut i Kalixälven vid Tärendö. I Tärendö finns även ett sågverk, Krekula & Lauri Såg AB.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 156, år 2010

Här kan du läsa mer om Tärendö om du vill veta mer än saker om bagerier i Tärendö.

I Tärendö hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Tärendö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: