Bagerier i Sangis

Annons:
Hitta bageri i Sangis - alla trevliga och mysiga bagerier i Sangis som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Sangis och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Sangis. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Sangis erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Sangis

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Sangis. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Sangis som passar dig.

Coop Nära
Bagarev. 2
952 72 Sangis

Annons:

Fika och frallor i Sangis

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Sangis är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Sangis. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Sangis från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Sangis

I Sangis finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Sangis som också kan vara av intresse.

Sangis är en tätort i Kalix kommun. Byn är belägen mellan Kalix och Haparanda och är en gammal jordbruksby. Europaväg 4 genomkorsar här. Några kilometer väster om byn, vid Sangis Kvarn finns Sangishögen. Det är en gammal gravhög från tidig vikingatid. I Sangis finns en Konsum-butik, Sibylla, en F-6 skola och Sangis kyrka.

Yta: 247,86 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du läsa mer om Sangis om du vill veta mer än saker om bagerier i Sangis.

I Sangis hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Sangis som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: