Bagerier i Rosvik

Annons:
Hitta bageri i Rosvik - alla trevliga och mysiga bagerier i Rosvik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Rosvik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Rosvik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Rosvik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Rosvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Rosvik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Rosvik som passar dig.

Trundöbagaren AB
Trundöv. 749
945 34 ROSVIK


Coop Konsum
Handelsgränd
945 33 Rosvik

Annons:

Fika och frallor i Rosvik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Rosvik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Rosvik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Rosvik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Rosvik

I Rosvik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Rosvik som också kan vara av intresse.

Rosvik är en tätort i Piteå kommun i Norrbottens län. Rosvik ligger där Rosån mynnar ut i Bottenviken mellan Luleå och Piteå. Här finns Rosviks Kyrka, OKQ8 bensinmack, Konsum livsmedelsbutik, Bibliotek, Ishall, Café och Restaurang. Det finns ca 60 verksamma företag i Rosvik.

Yta: 192,84 hektar
Invånarantal: 1735, år 2010

Här kan du läsa mer om Rosvik om du vill veta mer än saker om bagerier i Rosvik.

I Rosvik hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Rosvik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: