Bagerier i Övertorneå

Annons:
Hitta bageri i Övertorneå - alla trevliga och mysiga bagerier i Övertorneå som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Övertorneå och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Övertorneå. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Övertorneå erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Övertorneå

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Övertorneå. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Övertorneå som passar dig.

Coop Konsum
Matarengiv. 12
957 31 ÖVERTORNEÅ

Annons:

Fika och frallor i Övertorneå

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Övertorneå är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Övertorneå. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Övertorneå från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Övertorneå

I Övertorneå finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Övertorneå som också kan vara av intresse.

Övertorneå (finska: Matarenki, meänkieli och äldre svensk benämning: Matarengi) är en tätort i Övertorneå kommun i Sverige vid Torne älv och riksgränsen mot Finland. Tätorten Övertorneå består numera inte bara av gamla Övertorneå (Matarengi), utan också av Turovaara och delar av byarna Ruskola och Haapakylä.

Yta: 268,68 hektar
Invånarantal: 1912, år 2010

Här kan du läsa mer om Övertorneå om du vill veta mer än saker om bagerier i Övertorneå.

I Övertorneå hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Övertorneå som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: