Bagerier i Överkalix

Annons:
Hitta bageri i Överkalix - alla trevliga och mysiga bagerier i Överkalix som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Överkalix och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Överkalix. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Överkalix erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Överkalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Överkalix. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Överkalix som passar dig.

Bengt-Olof. Bageri&Utbildning AB
Ängsv. 2
956 32 överkalix


Olofssons Bageri, Bröderna AB
Fabriksv. 2
956 32 överkalix


Snickersgårdens Hembageri
Ö. Stråkan 59
956 92 överkalix

Annons:

Fika och frallor i Överkalix

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Överkalix är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Överkalix. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Överkalix från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Överkalix

I Överkalix finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Överkalix som också kan vara av intresse.

Överkalix (finska Ylikainus eller Ylikainuu) är en tätort och centralort i Överkalix kommun i Norrbottens län i Sverige som även omfattar Bränna, kyrkbyn i Överkalix socken. Överkalix är belägen cirka tio mil nordost om Luleå och utmed Kalixälven som gör en Z-sväng förbli centralorten, där också Ängesån mynnar i älven.

Yta: 106,06 hektar
Invånarantal: 975, år 2010

Här kan du läsa mer om Överkalix om du vill veta mer än saker om bagerier i Överkalix.

I Överkalix hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Överkalix som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: