Bagerier i Öjebyn

Annons:
Hitta bageri i Öjebyn - alla trevliga och mysiga bagerier i Öjebyn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Öjebyn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Öjebyn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Öjebyn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Öjebyn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Öjebyn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Öjebyn som passar dig.

Coop Konsum
Öjag. 35
943 31 ÖJEBYN


Nya Hansens Konditori AB
Nyckelv. 3
943 36 öjebyn


Nya Hanséns Konditori AB
Öjag. 39 C
943 31 ÖJEBYN


Kvartersbageriet I Piteå AB
Gammelstadsv. 2
943 31 ÖJEBYN

Annons:

Fika och frallor i Öjebyn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Öjebyn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Öjebyn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Öjebyn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Öjebyn

I Öjebyn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Öjebyn som också kan vara av intresse.

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här kan du läsa mer om Öjebyn om du vill veta mer än saker om bagerier i Öjebyn.

I Öjebyn hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Öjebyn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: