Bagerier i Korpilombolo

Annons:
Hitta bageri i Korpilombolo - alla trevliga och mysiga bagerier i Korpilombolo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Korpilombolo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Korpilombolo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Korpilombolo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Korpilombolo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Korpilombolo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Korpilombolo som passar dig.

Pajala Bageri AB
Bergv. 2
980 60 Korpilombolo

Annons:

Fika och frallor i Korpilombolo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Korpilombolo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Korpilombolo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Korpilombolo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Korpilombolo

I Korpilombolo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Korpilombolo som också kan vara av intresse.

Korpilombolo är en tätort i Pajala kommun i Norrbottens län med 529 invånare (2010). Korpilombolo är även kyrkorten i Korpilombolo socken. Området runt Korpilombolo (se Korpilombolo socken) är en utpräglad skogsbygd och fram till 1500-talet fanns ingen bofast befolkning. Området hade dock nyttjats tidigare, mest av skogssamer.

Yta: 125,13 hektar
Invånarantal: 529, år 2010

Här kan du läsa mer om Korpilombolo om du vill veta mer än saker om bagerier i Korpilombolo.

I Korpilombolo hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Korpilombolo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: