Bagerier i Kiruna

Annons:
Hitta bageri i Kiruna - alla trevliga och mysiga bagerier i Kiruna som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kiruna och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Kiruna. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kiruna erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kiruna

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kiruna. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kiruna som passar dig.

Coop Konsum
Trädgårdsg. 6
981 31 Kiruna


Coop Konsum
Lappg. 15
981 35 Kiruna


Café Oscar
Österleden 22 D
981 38 KIRUNA


Café Oscar
Föreningsg. 15
981 32 KIRUNA

Annons:

Fika och frallor i Kiruna

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kiruna är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kiruna. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kiruna från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kiruna

I Kiruna finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kiruna som också kan vara av intresse.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här kan du läsa mer om Kiruna om du vill veta mer än saker om bagerier i Kiruna.

I Kiruna hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kiruna som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: