Bagerier i Kalix

Annons:
Hitta bageri i Kalix - alla trevliga och mysiga bagerier i Kalix som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Kalix och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Kalix. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Kalix erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Kalix

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Kalix. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Kalix som passar dig.

Coop Forum
Strandg. 22
952 33 KALIX


Aw Konsult I Kalix AB
Vegag. 5
952 34 Kalix


ICA Supermarket Kalix
Strandg. 8
952 33 KALIX


Crc Franssons Bröd O Hantverk
Lantjärv 431
952 94 Kalix

Annons:

Fika och frallor i Kalix

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Kalix är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Kalix. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Kalix från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Kalix

I Kalix finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Kalix som också kan vara av intresse.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du läsa mer om Kalix om du vill veta mer än saker om bagerier i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Kalix som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: