Bagerier i Hedenäset

Annons:
Hitta bageri i Hedenäset - alla trevliga och mysiga bagerier i Hedenäset som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hedenäset och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Hedenäset. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hedenäset erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hedenäset

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hedenäset. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hedenäset som passar dig.

Bergnäsets Bageri AB
Kalixv. 10
957 95 Hedenäset

Annons:

Fika och frallor i Hedenäset

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hedenäset är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hedenäset. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hedenäset från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hedenäset

I Hedenäset finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hedenäset som också kan vara av intresse.

Hedenäset är en tätort i Övertorneå kommun i Tornedalen och Norrbottens län samt kyrkbyn i Hietaniemi socken. Torne älv bildar vid Hedenäset ett inlandsdelta med flera så kallade suveränitetsholmar. På en udde i älven ligger Hietaniemi kyrka. På kyrkudden finns också en gammal marknadsplats. Hietaniemi översatt till svenska blir sandudde.

Yta: 198,16 hektar
Invånarantal: 270, år 2010

Här kan du läsa mer om Hedenäset om du vill veta mer än saker om bagerier i Hedenäset.

I Hedenäset hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hedenäset som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: