Bagerier i Haparanda

Annons:
Hitta bageri i Haparanda - alla trevliga och mysiga bagerier i Haparanda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Haparanda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Haparanda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Haparanda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Haparanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Haparanda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Haparanda som passar dig.

Nya Konditoriet
Storg. 73
953 31 HAPARANDA


Coop Extra
N. Esplanaden 8
953 31 HAPARANDA


Maxi ICA Stormarknad Haparanda
Hästskov. 2
953 36 Haparanda

Annons:

Fika och frallor i Haparanda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Haparanda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Haparanda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Haparanda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Haparanda

I Haparanda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Haparanda som också kan vara av intresse.

Haparanda är en tätort i Norrbotten och centralort i Haparanda kommun i Norrbottens län. Haparanda är Sveriges östligaste tätort. Den 8 juni 2005 blev det klart att Ikea valt att etablera sig i Haparanda. Invigningen skedde den 15 november 2006.

Yta: 442,72 hektar
Invånarantal: 4856, år 2010

Här kan du läsa mer om Haparanda om du vill veta mer än saker om bagerier i Haparanda.

I Haparanda hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Haparanda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: