Bagerier i Gunnarsbyn

Annons:
Hitta bageri i Gunnarsbyn - alla trevliga och mysiga bagerier i Gunnarsbyn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gunnarsbyn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Gunnarsbyn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gunnarsbyn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gunnarsbyn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gunnarsbyn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gunnarsbyn som passar dig.

Sörbyns Bageri
Sörbyn 407
961 97 GUNNARSBYN

Annons:

Fika och frallor i Gunnarsbyn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gunnarsbyn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gunnarsbyn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gunnarsbyn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gunnarsbyn

I Gunnarsbyn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gunnarsbyn som också kan vara av intresse.

Gunnarsbyn är en småort i Bodens kommun vid Råne älv, cirka fyra mil norr om centralorten Boden och sju mil norr om Luleå. Fram till slutet av 1960-talet ingick Gunnarsbyn i dåvarande Råneå landskommun. Gunnarsbyn är "huvudort" för ett antal byar utmed Råne älv, med ett par butiker, en obemannad mack, kyrka, skola, biblioteksfilial samt daghem.

Yta: 79 hektar
Invånarantal: 146, år 2010

Här kan du läsa mer om Gunnarsbyn om du vill veta mer än saker om bagerier i Gunnarsbyn.

I Gunnarsbyn hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gunnarsbyn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: