Bagerier i Gammelstad

Annons:
Hitta bageri i Gammelstad - alla trevliga och mysiga bagerier i Gammelstad som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gammelstad och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Gammelstad. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gammelstad erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gammelstad

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gammelstad. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gammelstad som passar dig.

Gammelstads Konditori & Café HB
Stadsötorget 7
954 31 GAMMELSTAD

Annons:

Fika och frallor i Gammelstad

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gammelstad är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gammelstad. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gammelstad från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gammelstad

I Gammelstad finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gammelstad som också kan vara av intresse.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här kan du läsa mer om Gammelstad om du vill veta mer än saker om bagerier i Gammelstad.

I Gammelstad hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gammelstad som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: