Bagerier i Gällivare

Annons:
Hitta bageri i Gällivare - alla trevliga och mysiga bagerier i Gällivare som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Gällivare och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Gällivare. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Gällivare erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Gällivare

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Gällivare. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Gällivare som passar dig.

Polfärskt Bröd Lappland
Industrig. 6
982 31 Gällivare


Café Oskar
V. Kyrkallén 5
982 31 Gällivare


Fpr Gym & Fitness I Gällivare, AB
Industrig. 2
982 31 Gällivare


Vetehatten i Gellivare
Storg. 16
982 31 Gällivare


Nyfiket / Åhults Eftr Gällivare Bageri AB
Lasarettsg. 19
982 32 GÄLLIVARE

Annons:

Fika och frallor i Gällivare

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Gällivare är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Gällivare. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Gällivare från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Gällivare

I Gällivare finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Gällivare som också kan vara av intresse.

Gällivare är en tätort i Lappland och centralort i Gällivare kommun i Norrbottens län. Orten är en järnvägsknut mellan Malmbanan och Inlandsbanan, vilken har sin nordliga ändpunkt i Gällivare. Idag är samhällena Gällivare och Malmberget praktiskt taget hopbyggda och det är cirka fem kilometer mellan orternas centrala delar.

Yta: 747,79 hektar
Invånarantal: 8449, år 2010

Här kan du läsa mer om Gällivare om du vill veta mer än saker om bagerier i Gällivare.

I Gällivare hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Gällivare som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: