Bagerier i Boden

Annons:
Hitta bageri i Boden - alla trevliga och mysiga bagerier i Boden som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Boden och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Boden. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Boden erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Boden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Boden. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Boden som passar dig.

Suzie Qs Café & Diner
Stationsg. 8 A
961 32 BODEN


Konditori Opalen AB
Kungsg. 49
961 35 Boden


Ingemars Hembageri
Lulev. 20 D
961 33 Boden


Tårtboden
Jägarg. 4
961 67 BODEN


Kents Bageri
Garvareg. 2
961 35 Boden

Annons:

Fika och frallor i Boden

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Boden är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Boden. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Boden från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Boden

I Boden finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Boden som också kan vara av intresse.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här kan du läsa mer om Boden om du vill veta mer än saker om bagerier i Boden.

I Boden hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Boden som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: