Bagerier i Arvidsjaur

Annons:
Hitta bageri i Arvidsjaur - alla trevliga och mysiga bagerier i Arvidsjaur som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Arvidsjaur och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Arvidsjaur. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Arvidsjaur erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Arvidsjaur

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Arvidsjaur. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Arvidsjaur som passar dig.

Original Gahhkko AB
Bergsviken 2
933 91 Arvidsjaur

Annons:

Fika och frallor i Arvidsjaur

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Arvidsjaur är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Arvidsjaur. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Arvidsjaur från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Arvidsjaur

I Arvidsjaur finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Arvidsjaur som också kan vara av intresse.

Arvidsjaur är en tätort i Lappland och centralort i Arvidsjaurs kommun, Norrbottens län. Arvidsjaur är beläget 11 mil söder om polcirkeln och 16 mil väster om Luleå, i mellersta Lappland och tillhör Norrbottens län. Arvidsjaur är ett stort center för Europas bilindustri, som på vinterhalvåret utför biltester i vintermiljö.

Yta: 466,90 hektar
Invånarantal: 4635, år 2010

Här kan du läsa mer om Arvidsjaur om du vill veta mer än saker om bagerier i Arvidsjaur.

I Arvidsjaur hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Arvidsjaur som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: