Bagerier i Älvsbyn

Annons:
Hitta bageri i Älvsbyn - alla trevliga och mysiga bagerier i Älvsbyn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Älvsbyn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Älvsbyn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Älvsbyn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Älvsbyn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Älvsbyn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Älvsbyn som passar dig.

Centrumfilm I Älvsbyn AB
Norrabyn 28
942 93 älvsbyn


Uddens Hembageri
Lillkorsträsk 20
942 92 ÄLVSBYN


Johansson /Uddens Hembageri, Pär
Lillkorsträsk 20
942 92 ÄLVSBYN


Profarina AB
ICA Supermarket Älvsby Pärlan
Norrabyv. 30
942 34 ÄLVSBYN

Annons:

Fika och frallor i Älvsbyn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Älvsbyn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Älvsbyn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Älvsbyn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Älvsbyn

I Älvsbyn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Älvsbyn som också kan vara av intresse.

Älvsbyn är en tätort i Norrbotten och centralort i Älvsbyns kommun i Norrbottens län. Älvsbyn är belägen vid Pite älv i södra Norrbottens län. Älvsbyn ligger i Fyrkantenområdet, 47 kilometer sydväst om Boden, 65 kilometer väster om Luleå och 50 kilometer nordväst om Piteå. I Älvsbyn finns bland andra företagen Polarbröd och Älvsbyhus.

Yta: 635,28 hektar
Invånarantal: 4967, år 2010

Här kan du läsa mer om Älvsbyn om du vill veta mer än saker om bagerier i Älvsbyn.

I Älvsbyn hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Älvsbyn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Norrbotten.
Annons: