Bagerier i Vislanda

Annons:
Hitta bageri i Vislanda - alla trevliga och mysiga bagerier i Vislanda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vislanda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Vislanda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vislanda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vislanda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vislanda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vislanda som passar dig.

Piggaboda Stenugnsbageri
Piggaboda 6
342 52 Vislanda

Annons:

Fika och frallor i Vislanda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vislanda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vislanda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vislanda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vislanda

I Vislanda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vislanda som också kan vara av intresse.

Vislanda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Vislanda är en mindre industriort. De fyra största företagen är i ordning: Abetong (betongindustri), Vida-gruppen (sågverk), Wica (tillverkare av kyl- och frysdiskar till affärer) och Svets & mekano (underleverantör till verkstadsindustri).

Yta: 223,87 hektar
Invånarantal: 1769, år 2010

Här kan du läsa mer om Vislanda om du vill veta mer än saker om bagerier i Vislanda.

I Vislanda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vislanda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: