Bagerier i Växjö

Annons:
Hitta bageri i Växjö - alla trevliga och mysiga bagerier i Växjö som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Växjö och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 11 olika bagerier i Växjö. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Växjö erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Växjö

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Växjö. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Växjö som passar dig.

Skåres Konditori AB
Kungsg. 13
352 31 Växjö


Hennings Konditori AB
Storg. 59
352 36 VÄXJÖ


Askelyckans Konditori AB
Storg. 25
352 30 VÄXJÖ


Polfärskt Bröd Växjö
Minkv. 2
352 45 VÄXJÖ


Växjöbagarn
Storg. 71
352 36 VÄXJÖ


Maxi ICA Stormarknad Växjö
Hejareg. 28
352 46 Växjö


Coop Extra
Norremarksv. 1 Norremark
352 45 VÄXJÖ


Khaldoons Bageri AB
Aleg. 28
352 40 Växjö


Broqvist Konditori
Kronobergsg. 14
352 33 Växjö


Munges Bageri och Café
Öjabyv. 20
352 50 VÄXJÖ


Hovs Bageri
Östregårdsg. 7
352 40 Växjö

Annons:

Fika och frallor i Växjö

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Växjö är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Växjö. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Växjö från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Växjö

I Växjö finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Växjö som också kan vara av intresse.

Växjö är en tätort i södra Smålands inland samt centralort i Växjö kommun, residensstad för Kronobergs län och stiftsstad för Växjö stift. Växjö ligger i ett skogrikt län och det faller sig därför naturligt att skogen länge har varit basnäringen vad gäller näringslivet här. Bland annat har Södra Skogsägarna sitt huvudkontor i staden.

Yta: 3 027,97 hektar
Invånarantal: 60887, år 2010

Här kan du läsa mer om Växjö om du vill veta mer än saker om bagerier i Växjö.

I Växjö hittade vi sammanlagt 11 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Växjö som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: