Bagerier i Urshult

Annons:
Hitta bageri i Urshult - alla trevliga och mysiga bagerier i Urshult som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Urshult och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Urshult. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Urshult erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Urshult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Urshult. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Urshult som passar dig.

Urshults-Bagarn AB
Kanalv. 1
360 13 Urshult


Trojabageriet ABAnnons:

Fika och frallor i Urshult

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Urshult är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Urshult. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Urshult från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Urshult

I Urshult finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Urshult som också kan vara av intresse.

Urshult är en tätort i Tingsryds kommun i Kronobergs län och kyrkby i Urshults socken. Urshult är beläget vid sjön Åsnens södra strand. Här finns Urshults kyrka. Cykellederna Kronobergstrampen, Åsnen runt, Banvallsleden och Sverigeleden sammanstrålar och korsar varandra i Urshult.

Yta: 146,31 hektar
Invånarantal: 794, år 2010

Här kan du läsa mer om Urshult om du vill veta mer än saker om bagerier i Urshult.

I Urshult hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Urshult som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: