Bagerier i Strömsnäsbruk

Annons:
Hitta bageri i Strömsnäsbruk - alla trevliga och mysiga bagerier i Strömsnäsbruk som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Strömsnäsbruk och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Strömsnäsbruk. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Strömsnäsbruk erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Strömsnäsbruk

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Strömsnäsbruk. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Strömsnäsbruk som passar dig.

HB Nya Konditoriet
Lagastigsg. 53
287 31 STRÖMSNÄSBRUK

Annons:

Fika och frallor i Strömsnäsbruk

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Strömsnäsbruk är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Strömsnäsbruk. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Strömsnäsbruk från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Strömsnäsbruk

I Strömsnäsbruk finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Strömsnäsbruk som också kan vara av intresse.

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånarantal: 2066, år 2010

Här kan du läsa mer om Strömsnäsbruk om du vill veta mer än saker om bagerier i Strömsnäsbruk.

I Strömsnäsbruk hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Strömsnäsbruk som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: