Bagerier i Moheda

Annons:
Hitta bageri i Moheda - alla trevliga och mysiga bagerier i Moheda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Moheda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Moheda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Moheda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Moheda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Moheda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Moheda som passar dig.

Estvalls Bageri & Konditori
Kyrkog. 2
342 60 MOHEDA

Annons:

Fika och frallor i Moheda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Moheda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Moheda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Moheda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Moheda

I Moheda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Moheda som också kan vara av intresse.

Moheda är en tätort i Alvesta kommun i Kronobergs län. Toffel- och skomakeri samt dylika hantverk har en långvarig tradition i Moheda; fabriker har kommit och gått, men här finns sedan 1973 en av Sveriges sista kvarvarande trätoffelfabriker, nämligen Mohedatoffeln, som dessutom är ledande i sitt område.

Yta: 225,79 hektar
Invånarantal: 1824, år 2010

Här kan du läsa mer om Moheda om du vill veta mer än saker om bagerier i Moheda.

I Moheda hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Moheda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: