Bagerier i Ljungby

Annons:
Hitta bageri i Ljungby - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljungby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Ljungby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljungby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljungby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljungby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljungby som passar dig.

Roddys Café & Konditori AB
Föreningsg. 3
341 30 Ljungby


Maxi ICA Stormarknad
Drottningg. 34
341 36 Ljungby


Café Lilla Hembageriet
Kånnav. 3
341 31 LJUNGBY

Annons:

Fika och frallor i Ljungby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljungby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljungby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljungby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljungby

I Ljungby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljungby som också kan vara av intresse.

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungby om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljungby.

I Ljungby hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljungby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: