Bagerier i Lessebo

Annons:
Hitta bageri i Lessebo - alla trevliga och mysiga bagerier i Lessebo som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lessebo och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Lessebo. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lessebo erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lessebo

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lessebo. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lessebo som passar dig.

Bakers AB
Storg. 90
360 50 LESSEBO


Coop Konsum
Storg. 71
360 50 LESSEBO

Annons:

Fika och frallor i Lessebo

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lessebo är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lessebo. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lessebo från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lessebo

I Lessebo finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lessebo som också kan vara av intresse.

Lessebo är en tätort och centralort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen vid Lesseboån, sjön Läens avlopp till Öjen. Det finns ett pappersbruk i Lessebo där många i orten arbetar, bruket är privatägt efter att Vida AB tidigare ägt det. Här finns också Lessebo Handpappersbruk där man fortsätter med den gamla konsten att tillverka papper.

Yta: 339,83 hektar
Invånarantal: 2737, år 2010

Här kan du läsa mer om Lessebo om du vill veta mer än saker om bagerier i Lessebo.

I Lessebo hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lessebo som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: