Bagerier i Lammhult

Annons:
Hitta bageri i Lammhult - alla trevliga och mysiga bagerier i Lammhult som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Lammhult och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Lammhult. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Lammhult erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Lammhult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Lammhult. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Lammhult som passar dig.

Systrarna Skogströms Lantcafé I Öhr AB
Berg Säteri
360 30 Lammhult

Annons:

Fika och frallor i Lammhult

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Lammhult är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Lammhult. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Lammhult från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Lammhult

I Lammhult finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Lammhult som också kan vara av intresse.

Lammhult är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län, belägen cirka fyra mil norr om Växjö. Lammhult ligger mitt i det så kallade Möbelriket och har flera större möbelfabriker och butiker som bland annat Lammhults Möbel AB, Svenssons i Lammhult, Norrgavel och Nilssons.

Yta: 225,33 hektar
Invånarantal: 1459, år 2010

Här kan du läsa mer om Lammhult om du vill veta mer än saker om bagerier i Lammhult.

I Lammhult hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Lammhult som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: