Bagerier i Hovmantorp

Annons:
Hitta bageri i Hovmantorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Hovmantorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hovmantorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Hovmantorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hovmantorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hovmantorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hovmantorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hovmantorp som passar dig.

Konditori BM:s
Storg. 73
360 51 HOVMANTORP


Gamla Stationshuset Bageri och Café HB
Järnvägsg. 2
360 51 HOVMANTORP

Annons:

Fika och frallor i Hovmantorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hovmantorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hovmantorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hovmantorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hovmantorp

I Hovmantorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hovmantorp som också kan vara av intresse.

Hovmantorp är en tätort i Lessebo kommun i Kronobergs län, belägen längs järnvägen mellan Kalmar och Växjö, vid sjön Rottnen. Ortens största idrottsförening heter Hovmantorps GoIF. Föreningen har fostrat flera allsvenska fotbollsspelare. Mest meriterad är Curt Olsberg som vann flera SM med Malmö FF.

Yta: 255,66 hektar
Invånarantal: 2991, år 2010

Här kan du läsa mer om Hovmantorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Hovmantorp.

I Hovmantorp hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hovmantorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: