Bagerier i Braås

Annons:
Hitta bageri i Braås - alla trevliga och mysiga bagerier i Braås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Braås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Braås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Braås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Braås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Braås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Braås som passar dig.

Stellas Ostkaka
Pilås Norregård 1
360 42 BRAÅS

Annons:

Fika och frallor i Braås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Braås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Braås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Braås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Braås

I Braås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Braås som också kan vara av intresse.

Braås är en tätort i Växjö kommun i Kronobergs län belägen på en sluttningen mot sjön Örken. Naturskyddsområdena Sjösås äng och Braås park omger samhället. Lihnell Vagn AB flyttade 1957 sin verksamhet från Björsäter och Ringstorp i Östergötland till Braås. Tillverkningen var drivkärror för civilt och militärt bruk att kopplas till traktorer.

Yta: 170,95 hektar
Invånarantal: 1547, år 2010

Här kan du läsa mer om Braås om du vill veta mer än saker om bagerier i Braås.

I Braås hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Braås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: