Bagerier i Åseda

Annons:
Hitta bageri i Åseda - alla trevliga och mysiga bagerier i Åseda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Åseda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Åseda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Åseda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Åseda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Åseda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Åseda som passar dig.

Bistro 4 AB
Järnvägsg. 4
364 30 ÅSEDA


Centralkonditoriet i Åseda
Järnvägsg. 5 A
364 30 ÅSEDA


Bistro 4 Café
Järnvägsg. 4
364 30 ÅSEDA


Coop Konsum
Järnvägsgatan
360 71 åseda

Annons:

Fika och frallor i Åseda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Åseda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Åseda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Åseda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Åseda

I Åseda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Åseda som också kan vara av intresse.

Åseda är en tätort och centralort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. Kyrkan har sitt ursprung på 1100-talet. Ortnamnet Åseda har genom tiderna förändrats och första gången det omnämnts är 1345 i Svenskt Diplomatarium band 5.

Yta: 263,57 hektar
Invånarantal: 2430, år 2010

Här kan du läsa mer om Åseda om du vill veta mer än saker om bagerier i Åseda.

I Åseda hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Åseda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: