Bagerier i Älmhult

Annons:
Hitta bageri i Älmhult - alla trevliga och mysiga bagerier i Älmhult som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Älmhult och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Älmhult. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Älmhult erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Älmhult

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Älmhult. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Älmhult som passar dig.

Elmhults Café & Bageri AB
Köpmang. 1 C
343 36 älmhult


Coop Konsum
N. Esplanaden 7
343 30 älmhult

Annons:

Fika och frallor i Älmhult

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Älmhult är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Älmhult. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Älmhult från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Älmhult

I Älmhult finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Älmhult som också kan vara av intresse.

Älmhult är en tätort i Kronobergs län i Småland. Den är centralort i Älmhults kommun. I nutiden är IKEA Älmhults i särklass viktigaste företag: Ikea har varuhus, centrallager, kontor och produktutveckling på orten. Dessutom produceras mycket av Ikeas marknadsföring i Älmhult, bland annat katalogen.

Yta: 843 hektar
Invånarantal: 8955, år 2010

Här kan du läsa mer om Älmhult om du vill veta mer än saker om bagerier i Älmhult.

I Älmhult hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Älmhult som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kronoberg.
Annons: