Bagerier i Virserum

Annons:
Hitta bageri i Virserum - alla trevliga och mysiga bagerier i Virserum som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Virserum och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Virserum. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Virserum erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Virserum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Virserum. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Virserum som passar dig.

Centralkonditoriet
Björkmossav. 22
570 80 VIRSERUM


Coop Virserum
Målillav. 9
570 80 VIRSERUM

Annons:

Fika och frallor i Virserum

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Virserum är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Virserum. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Virserum från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Virserum

I Virserum finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Virserum som också kan vara av intresse.

Virserum är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Virserums konsthall, som arbetar projektorienterat med etnologisk konst i installationsform, grundades 1999. Konsthallen har arrangerat Träbiennalen 2004, 2007, 2010 och 2013. Sveriges telemuseum öppnades 2001 och är sedan 2004 Sveriges enda telemuseum.

Yta: 262,10 hektar
Invånarantal: 1742, år 2010

Här kan du läsa mer om Virserum om du vill veta mer än saker om bagerier i Virserum.

I Virserum hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Virserum som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: