Bagerier i Vimmerby

Annons:
Hitta bageri i Vimmerby - alla trevliga och mysiga bagerier i Vimmerby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vimmerby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Vimmerby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vimmerby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vimmerby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vimmerby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vimmerby som passar dig.

VIBAKO Vimmerby Bageri & Konditori AB
Magasinsg. 4
598 37 VIMMERBY


Coop Vimmerby
Norrtullsg. 5
598 37 VIMMERBY


Frödinge Mejeri AB
Skolg. 2
598 95 VIMMERBY

Annons:

Fika och frallor i Vimmerby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vimmerby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vimmerby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vimmerby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vimmerby

I Vimmerby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vimmerby som också kan vara av intresse.

Vimmerby är en tätort i Småland och centralort i Vimmerby kommun, Kalmar län, 55 km väster om Västervik. Vimmerby karaktäriseras av flera småföretag, bland annat verkstadsindustrier, de större verkstadsföretagen är specialiserade och flera utför pressgjutning av lättmetaller.

Yta: 755,50 hektar
Invånarantal: 7934, år 2010

Här kan du läsa mer om Vimmerby om du vill veta mer än saker om bagerier i Vimmerby.

I Vimmerby hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vimmerby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: