Bagerier i Västervik

Annons:
Hitta bageri i Västervik - alla trevliga och mysiga bagerier i Västervik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Västervik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Västervik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Västervik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Västervik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Västervik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Västervik som passar dig.

Haags Bageri
S:ta Gertruds v. 65
593 42 Västervik


Maxi ICA Stormarknad Västervik
Ljunghedsvägen 2
593 62 Västervik

Annons:

Fika och frallor i Västervik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Västervik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Västervik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Västervik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Västervik

I Västervik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Västervik som också kan vara av intresse.

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här kan du läsa mer om Västervik om du vill veta mer än saker om bagerier i Västervik.

I Västervik hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Västervik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: