Bagerier i Vassmolösa

Annons:
Hitta bageri i Vassmolösa - alla trevliga och mysiga bagerier i Vassmolösa som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Vassmolösa och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Vassmolösa. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Vassmolösa erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Vassmolösa

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Vassmolösa. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Vassmolösa som passar dig.

Solmarka Gårdsbageri AB
Arby 207
388 94 Vassmolösa

Annons:

Fika och frallor i Vassmolösa

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Vassmolösa är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Vassmolösa. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Vassmolösa från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Vassmolösa

I Vassmolösa finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Vassmolösa som också kan vara av intresse.

Vassmolösa är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län.

Yta: 136,41 hektar
Invånarantal: 535, år 2010

Här kan du läsa mer om Vassmolösa om du vill veta mer än saker om bagerier i Vassmolösa.

I Vassmolösa hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Vassmolösa som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: