Bagerier i Rockneby

Annons:
Hitta bageri i Rockneby - alla trevliga och mysiga bagerier i Rockneby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Rockneby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Rockneby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Rockneby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Rockneby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Rockneby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Rockneby som passar dig.

Skansens Bageri, HB
Ryssbyv. 19
395 93 Rockneby

Annons:

Fika och frallor i Rockneby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Rockneby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Rockneby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Rockneby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Rockneby

I Rockneby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Rockneby som också kan vara av intresse.

Rockneby är en tätort i Kalmar kommun och kyrkby i Ryssby socken. Rockneby ligger vid E22:an och Stångådalsbanan, cirka två mil norr om centralorten Kalmar. Stationshuset är emellertid rivet och stationen är numer linjeplats. Ortens bebyggelse består till övervägande del av småhus.

Yta: 163,33 hektar
Invånarantal: 869, år 2010

Här kan du läsa mer om Rockneby om du vill veta mer än saker om bagerier i Rockneby.

I Rockneby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Rockneby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: