Bagerier i Överum

Annons:
Hitta bageri i Överum - alla trevliga och mysiga bagerier i Överum som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Överum och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Överum. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Överum erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Överum

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Överum. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Överum som passar dig.

Björkagårdens gårdsbageri
L. Björka Björkagården
590 96 ÖVERUM

Annons:

Fika och frallor i Överum

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Överum är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Överum. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Överum från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Överum

I Överum finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Överum som också kan vara av intresse.

Överum är en tätort och bruksort i norra delen av Västerviks kommun och kyrkby i Överums socken i Kalmar län. Överum ligger cirka 40 kilometer nordväst om Västervik och 70 kilometer sydost om Linköping i ett sjörikt och ganska kuperat landskap. Överums Bruk AB är numera en stor tillverkare av lantbruksmaskiner.

Yta: 191,88 hektar
Invånarantal: 1203, år 2010

Här kan du läsa mer om Överum om du vill veta mer än saker om bagerier i Överum.

I Överum hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Överum som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: