Bagerier i Oskarshamn

Annons:
Hitta bageri i Oskarshamn - alla trevliga och mysiga bagerier i Oskarshamn som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Oskarshamn och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Oskarshamn. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Oskarshamn erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Oskarshamn

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Oskarshamn. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Oskarshamn som passar dig.

Nilssons Konditori
Köpmang. 11
572 30 Oskarshamn


Sockerbagaren I Flinshult AB
Flinshult 11
572 91 OSKARSHAMN

Annons:

Fika och frallor i Oskarshamn

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Oskarshamn är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Oskarshamn. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Oskarshamn från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Oskarshamn

I Oskarshamn finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Oskarshamn som också kan vara av intresse.

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här kan du läsa mer om Oskarshamn om du vill veta mer än saker om bagerier i Oskarshamn.

I Oskarshamn hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Oskarshamn som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: