Bagerier i Nybro

Annons:
Hitta bageri i Nybro - alla trevliga och mysiga bagerier i Nybro som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Nybro och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 6 olika bagerier i Nybro. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Nybro erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Nybro

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Nybro. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Nybro som passar dig.

ICA Kvantum
Bang. 4
382 40 NYBRO


Sandbergs Konditori
Riddarev. 13
382 45 Nybro


Svantesson, Mariann
Riddarev. 13
382 45 Nybro


Priems Konditori
Storg. 32
382 30 Nybro


Orrefors Bageri I Småland AB
Kyrkog. 3 B
382 33 NYBRO


Coop Extra
St. Nyg. 6
382 30 Nybro

Annons:

Fika och frallor i Nybro

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Nybro är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Nybro. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Nybro från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Nybro

I Nybro finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Nybro som också kan vara av intresse.

Nybro är en tätort och centralort i Nybro kommun i Kalmar län. Regionens skogiga områden har gynnat framväxten av den glas- och träindustri som bidrog till att Nybro blev ett industrisamhälle på slutet av 1800-talet och stad 1932. Den största privata arbetsgivaren är AB Gustaf Kähr.

Yta: 1 092,55 hektar
Invånarantal: 12810, år 2010

Här kan du läsa mer om Nybro om du vill veta mer än saker om bagerier i Nybro.

I Nybro hittade vi sammanlagt 6 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Nybro som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: