Bagerier i Mörbylånga

Annons:
Hitta bageri i Mörbylånga - alla trevliga och mysiga bagerier i Mörbylånga som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mörbylånga och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Mörbylånga. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mörbylånga erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mörbylånga

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mörbylånga. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mörbylånga som passar dig.

Coop Konsum
Köpmang. 19
386 50 MÖRBYLÅNGA

Annons:

Fika och frallor i Mörbylånga

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mörbylånga är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mörbylånga. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mörbylånga från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mörbylånga

I Mörbylånga finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mörbylånga som också kan vara av intresse.

Mörbylånga är en tätort som är centralort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på sydvästra Öland cirka 15 km söder om Färjestaden. Mörbylångas viktigaste näringar är turism, livsmedelsindustri och jordbruk. Numera är största arbetsgivaren i området Guldfågeln med 250 anställda.

Yta: 244,23 hektar
Invånarantal: 1780, år 2010

Här kan du läsa mer om Mörbylånga om du vill veta mer än saker om bagerier i Mörbylånga.

I Mörbylånga hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mörbylånga som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: