Bagerier i Mönsterås

Annons:
Hitta bageri i Mönsterås - alla trevliga och mysiga bagerier i Mönsterås som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Mönsterås och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 3 olika bagerier i Mönsterås. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Mönsterås erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Mönsterås

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Mönsterås. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Mönsterås som passar dig.

Nelssons Café
Storg. 26
383 30 Mönsterås


Nya Lilla Bageriet I Mönsterås AB
Kyrkog. 14
383 30 Mönsterås


Lilla Bageriet
Torget
383 30 Mönsterås

Annons:

Fika och frallor i Mönsterås

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Mönsterås är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Mönsterås. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Mönsterås från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Mönsterås

I Mönsterås finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Mönsterås som också kan vara av intresse.

Mönsterås är en tätort och centralort i Mönsterås kommun i Kalmar län. En av de största arbetsgivarna i området är Södra Cell Mönsterås. Anläggningen ligger cirka 10 km nordost om tätorten. Godset Kråkerum (ätten Bielke) ligger strax utanför Mönsterås. Mönsterås kyrka ligger i orten.

Yta: 410,09 hektar
Invånarantal: 4731, år 2010

Här kan du läsa mer om Mönsterås om du vill veta mer än saker om bagerier i Mönsterås.

I Mönsterås hittade vi sammanlagt 3 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Mönsterås som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: