Bagerier i Målilla

Annons:
Hitta bageri i Målilla - alla trevliga och mysiga bagerier i Målilla som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Målilla och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Målilla. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Målilla erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Målilla

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Målilla. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Målilla som passar dig.

Coop Målilla
Atlantv. 1
570 82 MÅLILLA

Annons:

Fika och frallor i Målilla

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Målilla är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Målilla. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Målilla från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Målilla

I Målilla finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Målilla som också kan vara av intresse.

Målilla är en tätort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Kyrkbyn i Gårdveda socken, Gårdveda, väster om Målilla har vuxit ihop med orten. Orten består nästan bara av villabebyggelse och utgörs av de tidigare mindre samhällena Målilla kyrkby och stationssamhället samt i söder Ämmenäs.

Yta: 325,63 hektar
Invånarantal: 1524, år 2010

Här kan du läsa mer om Målilla om du vill veta mer än saker om bagerier i Målilla.

I Målilla hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Målilla som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: