Bagerier i Löttorp

Annons:
Hitta bageri i Löttorp - alla trevliga och mysiga bagerier i Löttorp som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Löttorp och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Löttorp. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Löttorp erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Löttorp

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Löttorp. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Löttorp som passar dig.

Ölandsbagarn AB
Gamla v. 32
387 70 LÖTTORP


Södviks Bageri
Gamla v. 32
387 70 LÖTTORP

Annons:

Fika och frallor i Löttorp

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Löttorp är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Löttorp. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Löttorp från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Löttorp

I Löttorp finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Löttorp som också kan vara av intresse.

Löttorp är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län. Löttorp ligger i Högby socken på norra Öland och är Borgholms kommuns tredje största tätort, efter Borgholm-Köpingsvik, och den enda tätorten på nordligaste Öland.

Yta: 127,54 hektar
Invånarantal: 438, år 2010

Här kan du läsa mer om Löttorp om du vill veta mer än saker om bagerier i Löttorp.

I Löttorp hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Löttorp som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: