Bagerier i Ljungbyholm

Annons:
Hitta bageri i Ljungbyholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Ljungbyholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Ljungbyholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Ljungbyholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Ljungbyholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Ljungbyholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Ljungbyholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Ljungbyholm som passar dig.

Sockenbageriet
Mörev. 17
388 30 LJUNGBYHOLM

Annons:

Fika och frallor i Ljungbyholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Ljungbyholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Ljungbyholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Ljungbyholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Ljungbyholm

I Ljungbyholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Ljungbyholm som också kan vara av intresse.

Ljungbyholm är en tätort i Kalmar kommun i Kalmar län. Ljungbyholm ligger cirka 15,2 km från Kalmar. I Ljungbyholm utgör korsningen mellan Harbyvägen och Mörevägen ortens centrum. På den västra sidan om Mörevägen finns matvarubutiken ICA Stinsen, en kiosk med spelombud, en pizzeria och ett bageri.

Yta: 171,92 hektar
Invånarantal: 1604, år 2010

Här kan du läsa mer om Ljungbyholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Ljungbyholm.

I Ljungbyholm hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Ljungbyholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: