Bagerier i Köpingsvik

Annons:
Hitta bageri i Köpingsvik - alla trevliga och mysiga bagerier i Köpingsvik som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Köpingsvik och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Köpingsvik. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Köpingsvik erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Köpingsvik

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Köpingsvik. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Köpingsvik som passar dig.

Köpingsviks Konditori
Köpingev. 22
387 50 Köpingsvik


Pile, Niklas
Köpingev. 22
387 50 Köpingsvik

Annons:

Fika och frallor i Köpingsvik

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Köpingsvik är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Köpingsvik. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Köpingsvik från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Köpingsvik

I Köpingsvik finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Köpingsvik som också kan vara av intresse.

Köpingsvik är en tätort i Borgholms kommun i Kalmar län och kyrkby i Köpings socken på Öland belägen cirka 4 kilometer öster om Borgholm. Det finns flera olika campingplatser och ett stort antal stugor i området kring Köpingsvik. I tätorten finns dessutom flera minigolfbanor och restauranger.

Yta: 118,17 hektar
Invånarantal: 599, år 2010

Här kan du läsa mer om Köpingsvik om du vill veta mer än saker om bagerier i Köpingsvik.

I Köpingsvik hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Köpingsvik som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: