Bagerier i Hultsfred

Annons:
Hitta bageri i Hultsfred - alla trevliga och mysiga bagerier i Hultsfred som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Hultsfred och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Hultsfred. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Hultsfred erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Hultsfred

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Hultsfred. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Hultsfred som passar dig.

Ray Bageri AB
Idrottsv. 36
577 34 HULTSFRED


Systrarna Nilssons Bageri & Konditori AB
Bryggerig. 11
577 30 HULTSFRED

Annons:

Fika och frallor i Hultsfred

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Hultsfred är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Hultsfred. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Hultsfred från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Hultsfred

I Hultsfred finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Hultsfred som också kan vara av intresse.

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här kan du läsa mer om Hultsfred om du vill veta mer än saker om bagerier i Hultsfred.

I Hultsfred hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Hultsfred som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: