Bagerier i Högsby

Annons:
Hitta bageri i Högsby - alla trevliga och mysiga bagerier i Högsby som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Högsby och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Högsby. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Högsby erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Högsby

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Högsby. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Högsby som passar dig.

Wickbergs Konditori
Storg. 45 A
579 30 Högsby

Annons:

Fika och frallor i Högsby

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Högsby är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Högsby. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Högsby från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Högsby

I Högsby finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Högsby som också kan vara av intresse.

Högsby är en tätort i Småland och centralort i Högsby kommun, Kalmar län, kyrkby i Högsby socken. Genom sitt läge vid Emån drabbas byn regelbundet av översvämningar trots att hela ån är invallad. Framförallt brukar många villakällare som ligger nära ån vara drabbade under våren.

Yta: 264,68 hektar
Invånarantal: 1881, år 2010

Här kan du läsa mer om Högsby om du vill veta mer än saker om bagerier i Högsby.

I Högsby hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Högsby som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: