Bagerier i Figeholm

Annons:
Hitta bageri i Figeholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Figeholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Figeholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Figeholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Figeholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Figeholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Figeholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Figeholm som passar dig.

Gesällbageriet
Gesällg. 2
572 75 FIGEHOLM

Annons:

Fika och frallor i Figeholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Figeholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Figeholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Figeholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Figeholm

I Figeholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Figeholm som också kan vara av intresse.

Figeholm är en tätort i Oskarshamns kommun i Kalmar län. Figeholm har en egen skärgård och Sjöräddningssällskapet har Räddningsstation Simpevarp i hamnen. Kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället. Figeholm domineras dels av pappersbruket med samma namn, dels av att kärnkraftverket OKG ligger i närheten av samhället.

Yta: 85,36 hektar
Invånarantal: 734, år 2010

Här kan du läsa mer om Figeholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Figeholm.

I Figeholm hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Figeholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: