Bagerier i Färjestaden

Annons:
Hitta bageri i Färjestaden - alla trevliga och mysiga bagerier i Färjestaden som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Färjestaden och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 5 olika bagerier i Färjestaden. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Färjestaden erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Färjestaden

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Färjestaden. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Färjestaden som passar dig.

Bremersson AB
N. Hamnplan 8 C
386 31 Färjestaden


Coop Konsum
Storg. 24
386 30 FÄRJESTADEN


CrazyBakers of Sweden
Industrig. 18
386 32 FÄRJESTADEN


Färjestadens Hembageri AB
Storg. 10
386 30 FÄRJESTADEN


Mormors Pensionat Strandhagen
Strandstigen 15
386 95 Färjestaden

Annons:

Fika och frallor i Färjestaden

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Färjestaden är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Färjestaden. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Färjestaden från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Färjestaden

I Färjestaden finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Färjestaden som också kan vara av intresse.

Färjestaden är en ort i Mörbylånga kommun i Kalmar län, belägen på Ölands västkust vid Ölandsbron mittemot Kalmar. SCB har för bebyggelsen i orten avgränsat dels en tätort utgörande huvuddelen av orten och dels en separat småort för bebyggelse i sydvästra delen, vilken namnsatts till Färjestaden (sydvästra delen).

Yta: 463,98 hektar
Invånarantal: 5018, år 2010

Här kan du läsa mer om Färjestaden om du vill veta mer än saker om bagerier i Färjestaden.

I Färjestaden hittade vi sammanlagt 5 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Färjestaden som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: