Bagerier i Emmaboda

Annons:
Hitta bageri i Emmaboda - alla trevliga och mysiga bagerier i Emmaboda som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Emmaboda och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 2 olika bagerier i Emmaboda. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Emmaboda erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Emmaboda

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Emmaboda. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Emmaboda som passar dig.

Café Emma
Storg. 14
361 30 EMMABODA


Fenix
Kyrkog. 3
361 30 EMMABODA

Annons:

Fika och frallor i Emmaboda

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Emmaboda är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Emmaboda. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Emmaboda från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Emmaboda

I Emmaboda finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Emmaboda som också kan vara av intresse.

Emmaboda är en tätort och centralort i Emmaboda kommun i Kalmar län. Emmaboda ligger mitt i trestadsregionen Växjö, Kalmar och Karlskrona. 57 kilometer från alla dessa orter uppstod järnvägsknuten Emmaboda när de järnvägar byggdes som i dag utgör delar av Kust till kust-banan.

Yta: 591,36 hektar
Invånarantal: 4824, år 2010

Här kan du läsa mer om Emmaboda om du vill veta mer än saker om bagerier i Emmaboda.

I Emmaboda hittade vi sammanlagt 2 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Emmaboda som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: