Bagerier i Borgholm

Annons:
Hitta bageri i Borgholm - alla trevliga och mysiga bagerier i Borgholm som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Borgholm och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 4 olika bagerier i Borgholm. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Borgholm erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Borgholm

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Borgholm. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Borgholm som passar dig.

Öländska Bröd AB
Slottsg. 5 B
387 31 Borgholm


Yngdéns Knäcke HB
Björkv. 12
387 35 Borgholm


Nya Conditoriet i Borgholm AB
Storg. 28
387 31 Borgholm


Bödasands Bageri AB
BÖDASANDS CAMPING
387 35 Borgholm

Annons:

Fika och frallor i Borgholm

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Borgholm är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Borgholm. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Borgholm från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Borgholm

I Borgholm finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Borgholm som också kan vara av intresse.

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här kan du läsa mer om Borgholm om du vill veta mer än saker om bagerier i Borgholm.

I Borgholm hittade vi sammanlagt 4 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Borgholm som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: