Bagerier i Bergkvara

Annons:
Hitta bageri i Bergkvara - alla trevliga och mysiga bagerier i Bergkvara som du kan besöka finns samlade på denna sidan. Bor du i närheten av Bergkvara och är sugen på nybakat bröd, frallor, bullar eller något annat gott så kan du besöka något av nedan 1 olika bagerier i Bergkvara. Om du vill veta hela utbudet av bröd, kakor och andra bakverk som ett visst bageri i Bergkvara erbjuder kan du använda dess kontaktinformation för att ta reda på t.ex. bageriets telefonnummer.
Annons:

Bageri i Bergkvara

Nedan ser du vår kompletta lista över alla bagerier i Bergkvara. Här kan du med stor sannolikhet hitta ett bageri i Bergkvara som passar dig.

Salima AB
Komstorpsg. 2
385 40 BERGKVARA

Annons:

Fika och frallor i Bergkvara

Några av de vanligaste sakerna man kan göra och köpa på ett bageri i Bergkvara är att gå dig för att ta en fika eller köpa en fralla i Bergkvara. Genom att besöka något av de olika bagerierna i Bergkvara från lista ovanför så kommer du säkert att bli nöjd.

Bagarfakta om orten Bergkvara

I Bergkvara finns det som numera säkert bekant minst ett verksamt bageri - nedan hittar du en del generell fakta om Bergkvara som också kan vara av intresse.

Bergkvara är en tätort i Söderåkra socken, Torsås kommun i Kalmar län. I Bergkvara ingår också Dalskär, en tidigare historisk varvsplats med gästhamn, badplats och camping. Ute i Kalmarsund någon sjömil utanför Bergkvara finns den genom TV numera riksbekanta fyrplatsen Garpen.

Yta: 152,00 hektar
Invånarantal: 940, år 2010

Här kan du läsa mer om Bergkvara om du vill veta mer än saker om bagerier i Bergkvara.

I Bergkvara hittade vi sammanlagt 1 olika bagerier som du kan välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar något bageri i Bergkvara som uppfyller dina behov av nybakat bröd eller frallor så föreslår vi att du letar vidare efter andra bagerier i Kalmar.
Annons: